Leírás
Marketing mesterképzés

A szakmai hátteret biztosítja és az oklevelet kiállítja: Edutus Egyetem, Tatabánya–Budapest.
A képzés célja:
A Marketing mesterszak képzési célja olyan magas fokú marketing elméleti ismeretekkel és magabiztos gyakorlati alkalmazási készségekkel rendelkező okleveles közgazdászok pályára állítása, akik képesek felismerni egy vállalat marketingkörnyezetének valamennyi összefüggését, és ennek megfelelően irányítani a vállalat piaci műveleteit.

A végzettek képesek megszervezni és lebonyolítani a szükséges piackutatási feladatokat, elkészíteni a sikerrel kecsegtető marketingterveket, meghatározni a versenyképes marketingmixet, hatékonyan megszervezni a marketingdöntések végrehajtását és rendszerbe építeni a marketing-kontrolling folyamatokat. A képzésben különös hangsúlyt kapnak az értékesítés-menedzsmenttel foglalkozó ismeretek és technikák, valamint az e-kereskedelem és az online marketing ma már egyre szélesebb körben terjedő gyakorlata.

Ezen kívül nagy hangsúlyt helyezünk hallgatóink szervezői és vezetői képességeinek fejlesztésére is. Mindennek célja, hogy erős elméleti és módszertani alapokkal rendelkező, ugyanakkor a gyakorlatban felmerülő konkrét feladatok, problémák megoldására, és az eredmények megfelelő kommunikálására képes szakembereket bocsássunk ki.
 

Város: Székelyudvarhely
Nyelv: magyar
Képzési forma: levelező, tömbösített hétvégi oktatás (péntek délután, szombat)
Képzés időtartama: 4 félév