Nyelv:
Képzési forma:
Időtartam:
Leírás
Konduktor

A 4 éves nappali alapképzés a konduktív nevelésre készít fel. Az oklevél megszerzése feljogosít az idegrendszeri sérülésből eredő, különböző mozgássérült gyermekekkel, fiatal felnőttekkel és idős személyekkel (Stroke, Parkinson, SM) végezett speciális, egész személyiséget fejlesztő konduktív pedagógiai tevékenységre. A legfőbb cél: a központi idegrendszer károsodása következtében mozgássérült, sajátos nevelési igényű személyeket alkalmassá tenni az önellátásra, az önálló életvitelre. Így csökken a kiszolgáltatottságuk, illetve a társadalom teljes értékű tagjaivá válhatnak. Az eredményes konduktorképzés kulcseleme a gyakorlati képzés, mely a tanulási-oktatási folyamat szerves része. Mindennapi csodákat lehet megélni, megtapasztalható az emberi képességekben rejlő lehetőség!
Biztosítunk: szakmaiság, minőség, gyakorlatiasság! Ezenkívül jellemző a családias hangulat, támogató hallgatói közösség, valamint szállást és az étkezést.

Felvételi: - Alkalmassági vizsga Célja – annak megállapítása, hogy a jelentkezőt beszédállapota alkalmassá teszi a konduktori pályára, zenei ismeretek elsajátítására, majd a ének-zenei tevékenységek tanítására, valamint a jelentkező rendelkezik-e alapvető testi képességekkel amelyek alapvető fontosságúak a konduktori hivatáshoz. 

 1. Ének- zenei alkalmassági vizsga

 2. Beszédalkalmassági vizsga

 3. Fizikai alkalmassági vizsga
Érdeklődni, jelentkezni a 0724- 266 020 telefonszámon.

Város:
Nyelv: magyar
Képzési forma: nappali
Képzés időtartama: 4 év